Організація продовольчого постачання в підприємства ресторанного бізнесу
Заказать бесплатный сокращенный вариантТип работы: Курсовая
Цена: 15 грн.
ЗМІСТ
ВСТУП ………………………………………………………………………………………….. 3
1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГОТЕЛІВ……………………………….
5
2. ХАРАКТЕРИСТИКА ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ…………………………………………………….. 12
3. УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРІВ З ВЕЛИКИМИ ПОСТАЧАЛЬНИКАМИ………………………………………………………………… 19
4. ЗАКУПКА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ НА РИНКАХ……………………………………………………………………………………….. 26
5. ОРГАНІЗАЦІЯ ТРАНСПОРТНИХ ПЕРЕВОЗОК………………………… 30
ВИСНОВКИ…………………………………………………………………………………… 35
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ…………………………………….. 36
ДОДАТКИ……………………………………………………………………………………… 38
Год написания: 2007
Объем: 38 стр.
Автор: Автор1