Особливості організації харчування по місцю роботи

Автор: admin

Заказать бесплатный сокращенный вариант

Тип работы: Курсовая
Цена: 25 грн.

План

Вступ 1
І. Громадське харчування і його роль в народному господарстві 5
ІІ. Основна частина 9
1. Характеристика ресторану ‘Українська хата’ 9
2. Оперативне планування виробництва 11
3. Методика планування надходження сировини та продуктів 17
4. Організація обслуговування в ресторані ‘Українська хата’ 22
5. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 31
6. Методи вдосконалення існуючої організації виробництва 33
Висновки 35
Використана література 36

Код работы: 12213
Год написания: 2007
Объем: 37 стр.
Автор: Автор1