Особливості організації харчування по місцю роботи

Автор: admin

Заказать бесплатный сокращенный вариант

Тип работы: Курсовая
Цена: 25 грн.

Зміст

Вступ 3
І. Громадське харчування і його роль в народному господарстві 6
ІІ. Основна частина 10
1. Характеристика кафе ‘Явір’ 10
2. Оперативне планування виробництва 12
3. Методика планування надходження сировини та продуктів 18
4. Організація обслуговування в кафе ‘Явір’ 23
5. Організація робочих місць і фактори забезпечення нормальних умов праці 32
6. Методи вдосконалення існуючої організації виробництва 34
Висновки 36
Використана література 37
Додатки………………………………………………………………………………39

Код работы: 12262
Год написания: 2007
Объем: 45 стр.
Автор: Автор1