ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ

Автор: admin

Заказать бесплатный сокращенный вариант

Тип работы: Курсовая
Цена: 28 грн.

ВСТУП
I. ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ.
1.1. Сутність та економічне значення ресторанного господарства.
1.2. Характеристика основних типів підприємств громадського харчування при готелях.
1.3. Виробнича діяльність та планування товарообігу на підприємствах ресторанного господарства.
ІІ. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛІ ‘ДІАМАНТ’
2.1. Характеристика ресторану в готелі «Діамант».
2.2. Аналіз процесу обслуговування в ресторані.
ІІІ. ПРОПОЗИЦІЇ, ЩОДО УДОСКОНАЛЕННЯ РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ГОТЕЛІ «ДІАМАНТ».
Висновки
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

Код работы: 14152
Год написания: 2007
Объем: 44 стр.
Автор: Автор1