23362 ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ СЛУЖБИ КОНТРОЛІНГУ ВАТ «ХЛІБОКОМБІНАТ №1»

Автор: admin

Заказать бесплатный сокращенный вариант

Тип работы: Курсовая
Цена: 35 грн.

ЗМІСТ

ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ФУНКЦІОНУВАННЯ СЛУЖБИ КОНТРОЛІНГУ НА ПІДПРИЄМСТВІ 5
1.1 Умови функціонування та причини появи контролінгу на підприємствах України 5
1.2 Механізм та принципи роботи служби контролінгу 8
1.3 Організаційні аспекти складу та структури служби контролінгу сучасних підприємств 10
РОЗДІЛ 2. МЕТОДИ ТА МЕТОДОЛОГІЯ ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ СЛУЖБИ КОНТРОЛІНГУ НА ПІДПРИЄМСТВІ 15
2.1 Методи розрахунку показників роботи персоналу 15
РОЗДІЛ 3. ДОСЛІДЖЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ СЛУЖБИ КОНТРОЛІНГУ ВАТ «ХЛІБОКОМБІНАТ №1» 21
3.1 Загальна характеристика підприємства 21
3.2 Економічно-фінансові показники роботи підприємства 23
3.3 Аналіз організації роботи та специфіки діяльності служби контролінгу ВАТ «Хлібокомбінат №1» на сучасному етапі 27
РОЗДІЛ 4. ПЕРСПЕКТИВИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ РОБОТИ СЛУЖБИ КОНТРОЛІНГУ ВАТ «ХЛІБОКОМБІНАТ №1» 32
4.1 Практичні шляхи вдосконалення роботи служби контролінгу ВАТ «Хлібокомбінат №1» 32
4.2 Економічна оцінка ефективності розроблених заходів. 35
ВИСНОВКИ 41
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 43
ДОДАТКИ

Код работы: 23362
Год написания: 2012
Объем: 54 стр.
Автор: Автор1