23052 Нейтральні жири і вільні жирні кислоти, їх біологічна роль

Автор: admin

Заказать бесплатный сокращенный вариант

Тип работы: Контрольная
Цена: 20 грн.

ЗМІСТ

10. Сучасні уявлення про структуру білків 3
12. Класифікація білків 5
21. Денатурація та дегідратація білків. Використання цих явищ у технології приготування їжі і виробництва продовольчих товарів 6
40. Хімічна будова і біологічна роль полісахаридів 8
45. Обмін вуглеводів. Перетравлення у шлунково-кишковому тракті 14
54. Нейтральні жири і вільні жирні кислоти, їх біологічна роль 17
63. Фактори емульгування ліпідів в організмі людини, біологічна роль цього процесу 19
72. Біосинтез жирів 20
Література 26

Код работы: 23052
Год написания: 2008
Объем: 26 стр.
Автор: Автор1