22779 Загальна характеристика та особливості мотивації праці на підприємстві

Автор: admin

Заказать бесплатный сокращенный вариант

Тип работы: Курсовая
Цена: 35 грн.

Зміст

Вступ 3
Розділ 1. Теоретичні засади організації мотивації персоналу підприємств ресторанного господарства в умовах ринку 5
1.1 Мотивація як фактор спонукання персоналу до праці 5
1.2 Моделі мотивації як фактору спонукання персоналу до праці 7
1.3 Сучасні засоби мотивації персоналу 12
Розділ 2. Загальна характеристика та особливості мотивації праці на підприємстві 18
2.1 Загальна характеристика підприємства ресторанного бізнесу 18
2.2 Аналіз впливу факторів зовнішнього середовища на діяльність ресторану 20
2.2 Особливості діяльності ресторану «Хоривець» 25
2.4 Мотиваційні методи підприємства 29
Розділ 3. Вдосконалення методів мотивації на підприємстві ресторанного господарства «Хоривець» 35
Висновки 41
Список використаних джерел 43
Додатки

Код работы: 22779
Год написания: 2011
Объем: 45 стр.
Автор: Автор1