22761 Організація обслуговування бенкетів та прийомів в клуб-ресторані «Тераса» готелю «Воздвиженський»

Автор: admin

Заказать бесплатный сокращенный вариант

Тип работы: Курсовая
Цена: 35 грн.

Зміст

Вступ 3
Розділ 1. Основні аспекти організації різних видів бенкетів та прийомів готелях 5
1.1. Класифікація банкетів та прийомів на підприємствах ресторанного господарства при готелях 5
1.2. Особливості і переваги бенкет – фуршету 6
1.3. Особливості організації бенкетів в готелях 7
Розділ 2. Організація обслуговування бенкетів та прийомів в клуб-ресторані «Тераса» готелю «Воздвиженський» 11
2.1. Загальна характеристика підприємства 11
2.2. Організація обслуговування банкету з повним обслуговуванням офіціантами в готелі «Воздвиженський» 14
2.3. Організація обслуговування прийомів фуршетів 27
Розділ 3. Методи вдосконалення організації обслуговування бенкетів та прийомів у клуб-ресторані «Тераса» 34
3.1. Складання винної карти, як метод вдосконалення організації бенкетів та прийомів 34
3.2. Декантація вина 40
Висновки 43
Література 45
Додатки

Код работы: 22761
Год написания: 2011
Объем: 50 стр.
Автор: Автор1