22520 Аналіз організації проці персоналу в готелі «Братислава»

Автор: admin

Заказать бесплатный сокращенный вариант

Тип работы: Курсовая
Цена: 40 грн.

Зміст
Вступ 3
Розділ І. Теоретичні основи організації праці у готельному господарстві 5
1.1. Особливості та принципи організації праці у готельному господарстві 5
1.2. Форми і системи оплати праці 12
1.3. Підходи до оцінки ефективності організації праці у готельному господарстві 17
Розділ ІІ. Аналіз організації проці персоналу в готелі «Братислава» 22
2.1. Організаційна характеристика підприємства 22
2.2. Аналіз організації праці в обслуговуючих підрозділах 28
2.3. Оцінка ефективності організації праці 35
Розділ ІІІ. Напрями удосконалення організації праці персоналу у готелі «Братислава» 39
3.1. Пропозиції щодо удосконалення режиму праці і відпочинку працівників готелю 39
3.2. Розробка програми удосконалення організації праці на плановий період 41
3.3. Оцінка ефективності запланованих заходів 49
Висновки 52
Література 53

Код работы: 22520
Год написания: 2011
Объем: 53 стр.
Автор: Автор1